beats by dre cheap

Usla u drugo desetljece

Prosao je jos jedan rodjendan. Kao i uvijek bilo je prijatnih iznenadjenja ko se sve sjetio, i pomalo neprijatnih ko sve nije. Ljudima koji nisu cestitali necu zamjeriti. Ko bi na kraju krajeva pamtio sve te datume? Ali ce ovi koji su se SAMI od sebe sjetili ipak u nekim buducim radnjama imati neke privilegije kod mene. Jer zaista cijenim kad dobijem cestitku. Jos ako je onako dosjetljiva, samo meni namjenjena (ne volim one klasicne SMS-ove koje neka osoba salje svakom ko ima rodjendan), originalna, to ce mi uljepsati citav mjesec.
Mozda zvuci otrcano i glupo, ali mnogo mi je draze primiti takvu jednu cestitku, nego dobiti bilo kakav poklon.

Dosta dobro pamtim datume, ali ipak nemoguce je zapamtiti sve te rodjendane. Jednom ti se sve to mora pobrkati. Tako sam prije par godina skontala da bih to mogla zapisivati. I od tad imam svescicu rodjendana i ostalih vaznih datuma. Kad pocne novi mjesec, otvorim i prodjem kroz imena. I pamtim do kraja tog mjeseca. Osobe koje su rodjene u januaru, oktobru ili decembru znam napamet. Jednostavno mi je njihove rodjendane lako zapamtiti.

Mozda napamet ne znam kad je nekom od vas rodjendan, ali cu se vidjeti u svom rokovniku i cestitati. Jer cestitka ce svakom izmamiti osmijeh na licu. I necu dozvoliti nikom da me napominje za bilo ciji rodjendan, jer mi je to nekako ponizavajuce.

Jos jednom hvala svima koji su mi uljepsali ovaj rodjendan.

***PAMTIM SAMO SRETNE DANE***
http://pamtimsamosretnedane.blogger.ba
14/10/2006 14:06